Πλακιωτάκης-Νέα Δημοκρατία--Λασίθι: Επίθεση στο βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη


Πλακιωτάκης-Νέα Δημοκρατία-Λασίθι
Λασίθι: Επίθεση στο βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη

Την οργή των πολιτών προκάλεσε η παρουσία του Λασιθιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη σε κεντρική καφετέρια του Αγίου Νικολάου
  Το επεισόδιο σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από πολίτες που αντιτίθενται στα μέτρα του νέου μνημονίου που προωθεί η κυβέρνηση. 
Δεκάδες άτομα επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Πλακιωτάκη με φράσεις όπως «Αλήτες και προδότες! Η πλάκα τελείωσε!», ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποιοι εκσφενδόνισαν προς το μέρος του και μικροαντικείμενα, χωρίς όμως να "βρουν στόχο".  Ο βουλευτής της ΝΔ έφυγε άρον-άρον από την πίσω πόρτα της καφετέριας, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Παρευρισκόμενος στο περιστατικό ήταν και ο "καπετάνιος" της τοπικής Αγίου Νικολάου, κ.Δανδ........ης, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα με μια δόση σάτιρας και χιούμορ: Όταν άναψαν τα αίματα και κάποιοι πλησίασαν απειλητικά ψάχνοντας για τον βουλευτή, ο "καπετάνιος" τους έδειξε τον κ. Κρ……….
παρουσιάζοντάς τον σαν Πλακιωτάκη, δημιουργώντας έτσι μια μικρή αναστάτωση που έδωσε την ευκαιρία  στον βουλευτή να φυγαδευτεί με ασφάλεια.

Ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, όπως και πολλοί άλλοι, έχει γίνει επανειλημμένως στόχος επιθέσεων της αποδοκιμασίας του κόσμου. Όπως ακούγεται, δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος στο Λασίθι και μάλιστα στην Ιεράπετρα έχει "ανακηρυχτεί" ως  "Ανεπιθύμητος".  Οι φήμες θέλουν τον πολιτευτή του ΔΗ.ΣΥ κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου να ξεχωρίζει στην προτίμηση του κόσμου που θα δώσει πλέον την ψήφο του μόνο σε άτομα εμπιστοσύνης.


 Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτές οι φήμες πλησιάζουν την πραγματικότητα και τι μέλλει γενέσθαι, αυτό που είναι πάντως βέβαιο είναι ότι ο κ. Παπαβασιλείου κυκλοφορεί ανενόχλητα χωρίς να προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις στο πρόσωπό του. Τυχαίο;

 
Ο λαός δεν επιτίθεται σε όλους αλλά απευθείας στα πρόσωπα που αποδίδει ευθύνες. Ξεχωρίζει μόνο λίγους από το σωρό στους οποίους ναι μεν δεν κάνει τεμενάδες γιατί νιώθει προδομένος από το πολιτικό γίγνεσθαι αλλά αναγνωρίζει την αξία τους χωρίς φαμφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Γιατί ο λαός είναι πλέον ενημερωμένος κι ανήμερος!
ΤΟ ΑΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου