( ΠΙΣΤΟΛΙΑ ) ας πουμε μεταφορικα!! ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ --ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ -σωνει και καλα θελει να αλλαξει το χωριο του δημο---τι μας ειπαν παλιοι φορείς του τοπου!!!!!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΖΕΤΕ!!!!!!

 Στο δημο αγιου νικολαου λασιθιου θελει λεει να παει τη κοινοτητα ο προεδρος 
ΡΑΠΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!
αντε δημαρχε ζερβε σουφεξε !!!!!!!

ετοιμασου για μεγαλη μεταγραφη

ουτε ο λαμπρος ο μαρης δεν εκανε τετια μεταγραφη στων ΑΟΑΝ !!!!

μεταξη σοβαρου και αστειου
θα σου ελεγα δημαρχε παρτον

κανει για επιτροπος στον  ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟ ΣΕΛΙΝΑΡΙ !!!!!!

ΚΑΛΟς ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ  !!!!!!
ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΦΤΑΊΝΕ ΟΛΙ Η ΑΛΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ !!!!!! ΜΟΝΟς ΤΟΥ ΑΥΤΟς ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΟΥ


προεδρε δεν πας καλα,βγαλε τα γυαλια !!! εδω στη φωτο βλεπω το παπαδοπετρακη που ελεγες στα ραδιο δηπλα σου σε καθε προσπαθεια σου !!!!!
μηπως λες ψεματα λοιπον η μεθυσμενος δινει συνεντευξεις κυριε ραπανη !


η προκατοχη σου επι  μαστορακη ριξανε
τονους τα τσιμεντα !!!!!! αρχισαν το βιολογικο --το 5χ5 ----
εσυ τι εκανες αυτο να λες,,γιατι ο λαικισμος για να μην πο κατι αλλο  εινε κακο πραμα !!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΟΛΙΓΟΝ ΨΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΠΟΣ ΒΟΙΘΑ Ο ΔΗΜΟΣ ,,ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΝ !!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΤΙΤΕ !!Να βγαλουν το δημαρχο στης φλιτσανουδες για να μαθουν τα προβλιματα !!!μηπως δε πατε καλα και θελετε γιατρο !!!


 4 χρονια που ησουν με το κομμα του δημαρχου δες τη φωτο  τη εκανες !!!
μια τριπα στο νερο !!!!!!!
μεχρει και ο βουλευτης που εινε δηπλα σου στη φωτο σε  εσπροχνε αλλα εσει τιποτα δε ζητουσες !!!
στο χωριο ολα καλα κανενα προβλιμα τοτε !!!!!!!


ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ !ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ !!!!!ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ !!που λεει οτι ειναι μαζι του!!!!λενε ομως οτι επιστροφες δεν δεχομαστε  !!!μετα την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται  !!!!

λενε επισης στο χωριο κυριε ραπανη !!!!!
οτι εμεις γεννηθηκαμε γεραπετριτες !!!

εαν εσεις νιωθετε ξενο σωμα ανοιχτος ειναι ο δρομος !!!!


το θεμα εχει πολη φωμι θαχομε κιαλα αυριο !!!!

ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥ !!!!!!!ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ

Εναγώνια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τα όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παχειάς Άμμου, κ. Ραπάνης.

Όπως αναφέρει, στην Τοπική Κοινότητα Παχειάς Άμμου εκτελείται σήμερα το μεγαλύτερο έργο Βιολογικού Καθαρισμού που έγινε σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ιεράπετρας προϋπολογισμού 942.200€. Πρόκειται για έργο που είχε ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου» στις 02-10-2013 και αντιμετώπιζε ορατό κίνδυνο απένταξής του λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στη δημοπράτηση. Μέσα σε λίγο χρόνο ως νέα Δημοτική Αρχή καταφέραμε να δημοπρατήσουμε το 1ο υποέργο του έργου Αποχέτευση T.K Παχείας Άμμου (Β' φάση)» στις 30-12-2014 και να υπογράψουμε σύμβαση στις 19-03-2015, καθώς και να δημοπρατήσουμε το 2ο υποέργο «Προμήθεια και Εγκατάσταση συστήματος Επεξεργασίας Λυμάτων με Προκατασκευασμένες Μονάδες Τ.Κ Παχείας Άμμου » στις 31-03-2015 και υπογράψουμε σύμβαση με τον εργολάβο στις 07-08-2015. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας για να υποστηρίξουμε μια αναπτυσσόμενη περιοχή υλοποιώντας σημαντικά έργα υποδομής.
Δυστυχώς, ο κ. Ραπάνης, παρότι πρόεδρος, φαίνεται μάλλον να αγνοεί τη σπουδαιότητα τέτοιων έργων, μηδενίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλουν σε τέτοιες δύσκολες εποχές οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας.
Είναι ξεκάθαρο ότι επιδίδεται σε μια εναγώνια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προκαλεί παραπληροφόρηση.
Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας του υπενθυμίζω ότι παράλληλα με το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού που από την πρώτη μέρα της θητείας μας τρέξαμε, ενδιαφέρθηκα προσωπικά από τη πρώτη στιγμή για τη διευθέτηση των διαδικασιών που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου 5 x 5 με επισκέψεις που έκανα στην αρμόδια υπηρεσία στην Αθήνα, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες και να δημοπρατηθεί το έργο στις 20-12-2016
Παράλληλα, από την πρώτη μέρα της θητείας μας διαχειριζόμαστε το πρόβλημα με τα απορρίμματα της παραλίας, απομακρύνοντας έως και σήμερα από την παραλία της Παχειάς Άμμου περισσότερα από 52 φορτηγά απορρίμματα. Επίσης, επιδιώκοντας την ουσιαστική διευθέτηση την τρέχουσα περίοδο προχωρήσαμε στη σύνταξη για πρώτη φορά μελέτης για την ανάθεση του καθαρισμού της παραλίας σε εργολάβο για την οποία θα αιτηθούμε χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.
Επίσης, όλη αυτή την περίοδο τα συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας έχουν πραγματοποιήσει αρκετές παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματα στο παραλιακό μέτωπο, διανοίξεις δρόμων και συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία της περιοχής, καθαρισμούς στην δεξαμενή ύδρευσης, ενώ αρκετές παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο σχολείο από τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας.
Επιπρόσθετά, μέριμνά μας ήταν και είναι η ενημέρωση και διεκδίκηση λύσεων από την Περιφέρεια για όσα ζητήματα εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, όπως οι ασφαλτοστρώσεις στον κεντρικό δρόμο και το πρόβλημα της παραλίας με τα απορρίμματα.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι καθημερινά αγωνιζόμαστε, τη στιγμή που κάποιοι ηθελημένα εθελοτυφλούν για να μπορούν δημόσια να αντιπολιτεύονται.
Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι οι ακραίες φωνές και ο λαϊκισμός εξυπηρετουν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα και δε στηρίζουν το συνολικό συμφέρον του Δήμου Ιεράπετρας, το οποίο από τη θέση τους οφείλουν πρώτα απ’ όλα να επιδιώκουν και να σέβονται!» απαντά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παχείας Άμμου

AΠΑΝΤΗΣΗ ---   ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου