ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ-ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ -Η έρευνα έγινε στην πόλη της Ιεράπετρας και σε χωριά του δήμου-ΕΡΕΥΝΑ NOVA KRHTH WEB TV ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-Η έρευνα έγινε  στην πόλη της Ιεράπετρας 
και σε χωριά του δήμου
Μεγάλες ανατροπές για πολλούς δείχνουν  τα πρώτα αποτελέσματα
ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ-ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στην έρευνα δόθηκε  βάρος στους τοπικούς συμβούλους των υποψήφιων δημάρχων και στους αντιδημάρχους του κυρίου Καλαντζάκη

ΠΟΛΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Θεοδόσης Καλαντζάκης : μεγάλο ατού για το δήμαρχο η στήριξη από στελέχη με πολλή πείρα στις εκλογές.
Η  κυρία Ρουμελιωτάκη και ο κύριος Λουτσέτης παίζουν μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα της έρευνας. Ο Μανώλης Γεωργαλάκης φαίνεται  να ανεβάζει τον πήχη στους σταυρούς  προτίμησης στο συνδυασμό του.
Η Χρύσα χατζημαρκάκη, η νεότερη αντιδήμαρχος στην Κρήτη,  ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για το δήμαρχο .
Ο Πέτρος Μαστοράκης ως αντιδήμαρχος, διεισδύει σε σπίτια τα οποία δεν  ήταν στις προηγούμενες  εκλογές  με τον κύριο Καλαντζάκη.

Χηνόπουλος Αθανασιος : η έρευνα δείχνει ότι το μεγάλο ατού που έχει  είναι ο Ο.Φ.Ι και η δυναμική προσωπικότητα του. Μπαίνει  σε μεγάλα σόγια με πολλούς ψήφους στην κάτω  μερά και οι  ΚΟΥΡΙΤΕΣ που αριθμούν 3.000 ψήφους  δείχνουν εκτίμηση στο πρόσωπο του. 
Οι  πληροφορίες  λένε ότι τα άτομα που θα βάλει  τις επόμενες  ημέρες  θα  κάνουν το μεγάλο  ΜΠΑΜ. Πολλά μαγαζιά  τον στηρίζουν  και αυτό έχει  σαν αποτέλεσμα  να σχολιάζουν θετικά   το όνομα του.
Ο κύριος  Χηνόπουλος  φαίνεται  σιγά  σιγά  να κερδίζει  ψήφους που σε άλλους υποψήφιους  δημάρχους  φαίνεται  απίθανο ότι θα πάνε  σε αυτόν.


Όλοι  οι υπόλοιποι  υποψήφιοι  μέσα στην Ιεράπετρα  φαίνεται ότι παίρνουν ισομερώς  τους ψήφους με πλεονέκτημα  από τους 8 υποψήφιους στον κύριο ΠΕΤΡΑ και στον κύριο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ .

ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Στο Μακρύ  Γιαλό –Κουτσουρά και   στα χωριά του πρώην  δήμου ο Καλαντζάκης φαίνεται να ανεβάζει τη δύναμη του λόγω Βρυγιωνάκη.
Ο Χηνόπουλος  έχει μεγάλη  δύναμη  στην περιοχή αυτή και αυτό οφείλεται στην δουλειά  που φαίνεται να έχουν  κάνει  πολλά  στελέχη  του.
Ο ΠΕΤΡΑΣ παίρνει κι αυτός ένα μεγάλο  ποσοστό  χωρίς  όμως να είναι  ικανό  να πιάσει  τη μερίδα  του λέοντος
Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ  λόγω  διαφόρων  συνεργατών  του θα πάρει  και αυτός ένα σεβαστό  ποσοστό.
Όλοι  οι υπόλοιποι  υποψήφιοι  δεν μπορούν  να πιάσουν  μεγάλο  ποσοστό  και αυτό οφείλεται  στους λόγους  που προαναφέραμε.
Άγιος Ιωάννης .
Μεγάλο  ατού  του Καλαντζάκη η πρόεδρος  κυρία Σακαδάκη που είναι με το μέρος του όπως επίσης και  ο αντιδήμαρχος  Βρυγιωνάκης  που έχει  το προσωπικό του πελατολόγιο σε ψήφους.
Ο Χηνόπουλος  φαίνεται να έχει μεγάλη δύναμη σε ψήφους και αυτό οφείλεται σε παράγοντες που αφορούν  τη δουλειά  του.

Εδώ οι υπόλοιποι  υποψήφιοι θα πάρουν ίδιο  ποσοστό.

Κάτω Χωριό  -Παχιά Άμμο –Καβούσι –Κεντρί-Βαινιά

Στα χωριά αυτά ο Καλαντζάκης έχει στελέχη  με πολλούς  ψήφους.
Ο Χηνόπουλος όμως έχει  την τοπική  νεολαία που είναι με το μέρος του  ΟΦΙ και τα στελέχη που δεν έχει  ανακοινώσει  ακόμα θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Πετράς φαίνεται  να τα πηγαίνει  πολύ καλά  εδώ ,αλλά  ο Σταύρος Ματζαράκης με τον Γιάννη  Χαλκιαδάκη και τον Μανώλη  Πυργιωτάκη  φαίνεται να του παίρνουν  μεγάλη  δύναμη . Στα χωριά  αυτά η αντιδήμαρχος  Χρύσα Χατζημαρκάκη  με τον πρώην  αντιδήμαρχο  Α. Παπαδοπετράκη του παίρνουν την πρωτιά  που περίμενε.
Όλοι  οι υπόλοιποι   ψάχνονται για υποψήφιους  ακόμα.

Καλαμαύκα –Μάλες –Ανατολή –Γρα λυγιά-Στόμιο-Μύθοι-Γδόχια-Ρίζα-Μεταξοχώρι-Μύρτος
Στα χωριά  αυτά Καλαντζάκης και  Χηνόπουλος παίρνουν τη μερίδα του λέοντος.
Ο Χηνόπουλος κατεβάζει το Διαμαντάκη με τη στήριξη του Χατζηγιανάκη και πολλών  άλλων και  έκανε  τη διαφορά που κανένας δε περίμενε.

Ο Πετράς λόγω  Ζερβάκη είναι  μεγάλη και υπολογίσιμη  δύναμη  στα χωριά αυτά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  ΕΡΕΥΝΑΣ

Οι πιθανότητες  την συγκεκριμένη  χρονική  περίοδο
 δείχνουν  ότι.
Ο κύριος  ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ & ο κύριος ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ
οδηγούν τη κούρσα  για τη δεύτερη  Κυριακή  στο δήμο  Ιεράπετρας

Ανοδικές  τάσεις  έχει 
 ο κύριος  ΠΕΤΡΑΣ με τον κύριο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

Τις επόμενες  15 ημέρες  σε  καινούργια  έρευνα  που θα έχουμε  θα δείξει  ένα πιο ξεκάθαρο  αποτέλεσμα  καθώς  περιμένουμε  ανακοινώσεις  από πολλούς συνδυασμούς  σε υποψηφίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου