ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ


Το φιλότιμο και η εντιμότητα επικράτησαν της καιροσκοπίας στο μυαλό του κυρίου ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ , ο οποίος βρήκε πορτοφόλι με έναν μικρό θησαυρό αλλά να μην σκέφτεται ούτε λεπτό να το κρατήσει. Προχθές στο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Ιεράπετρα  κάνοντας τα ψώνια του είδε ένα γεμάτο πορτοφόλι ξεχασμένο πάνω σε ράφι.
 Αμέσως ενημέρωσε το διευθυντή  του ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ , το πορτοφολι ήταν κάποιου αστυνομικού  από Ιεράπετρα που το είχε χάσει.
Ο διευθυντής του ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ   συνεχάρη το ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ  και του είπε ότι δικαίαται  και εύρετρα  ,ο κυρίως ΜΑΤΖΑΡΑΚΗΣ δεν αποδέχτηκε τα εύρετρα
και είπε τα χρήματα που είχε μέσα το πορτοφόλι  πρέπει όλα να αποδοθούν στο κάτοχο του.

Ο ίδιος μίλησε στο NOVA KRHTH WEB TV , εξηγώντας πως δεν πέρασε επ’ ουδενί από το μυαλό του να το κρατήσει, αν και μέσα περιείχε ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό, πιστωτικές κάρτες, αλλά και υπηρεσιακά έγγραφα αρκετά σημαντικά για τον ιδιοκτήτη του.
 
Σε τηλ επικοινωνία μας είπε τα εξής  «Δεν σκέφτηκα να το κρατήσω! Μέσα περιείχε αρκετά χρήματα, κάρτες και κάποια υπηρεσιακά έγγραφα, που θεωρώ πως ήταν σημαντικά για τον άνθρωπο. Το παρέδωσα στο διευθυντή  του ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ   και ευτυχώς ο ιδιοκτήτης βρέθηκε γρήγορα»,

Ο Αστυνομικός θέλησε να ευχαριστήσει τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ , ο οποίος δεν δέχθηκε καν τα εύρετρα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η στάση του ΣΤΑΥΡΟΥ αποτελεί πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΖΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου