Crete Van Taxi Airport Transfer

Υπηρεσίες Μεταφοράς από και προς Αεροδρόμια & λιμάνια της Κρήτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ
Transfer in Crete
Μπαλί,Ρέθυμνο - Κρήτη
+30 6986272886
 +30 6977628007
info@transferincrete.gr
Crete Van Taxi Airport Transfer
Η Transfer in Crete είναι μια προσωπική εταιρία που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ασχολείται με τη μεταφορά επιβατών με taxi και mini buses σε ολόκληρη την Κρήτη. Η μακρόχρονη εμπειρία μας εγγυάται αξιόπιστες, επαγγελματικές και ασφαλείς μεταφορές  για τους πελάτες μας.

Με τις υπηρεσίες transfer από το αεροδρόμιο ή τους υπόλοιπους σταθμούς, οι οδηγοί μας φροντίζουν να φτάνουν πάντα νωρίτερα στο σημείο.  Έτσι, κατά την άφιξή σας, θα βρείτε τον προσωπικό σας οδηγό να περιμένει κρατώντας ένα πλαίσιο που θα αναγράφει το όνομά σας για τον εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σας.
Σε περίπτωση που αναχωρείτε, οι έμπειροι οδηγοί μας γνωρίζουν τις ώρες αιχμής και τους δρόμους της πόλης ώστε να σας μεταφέρουν έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης.
Crete Van Taxi Airport Transfer


Κάντε online κράτηση για τη μεταφορά σας από τα αεροδρόμια της Κρήτης   στο ξενοδοχείο σας!
Τα ταξί μας διαθέτουν επίσημη άδεια από τις ελληνικές αρχές
Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα και πλήρως εξοπλισμένα για να εμπνέουν ασφαλή και άνετη μεταφορά. Η υπηρεσία ελέγχου του κλίματος, η ευρυζωνική σύνδεση Wi-Fi, και τα καθίσματα με υψηλή άνεση στην πλάτη συγκαταλέγονται στα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά τους.

Καλά καταρτισμένοι και φιλικοί οδηγοί που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τη μεταφορά σας χωρίς προβλήματα. 
Ειδικές υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες και δωρεάν παιδικά καθίσματα
Η ανώτερη ποιότητα του στόλου και των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την πολυτελή ατμόσφαιρα όλων των οχημάτων, κατατάσσει την Transfer in Crete  μεταξύ των καλύτερων εταιρειών για ιδιωτικές μεταφορές στην Κρήτη


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου