Nafpaktos Taxi Transfer


Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο. Σε κάθε σας ανάγκη για μετακίνηση και με άψογη τηλεφωνική κάλυψη όλων των παρόχων τηλεφωνίας  από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
ΤΗΛ 6934918081


Βαγγέλης Στρουμπουλης


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ

ΤΗΛ 6934918081







Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική μετακίνησή σας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας εξυπηρετήσει άμεσα με σεβασμό και φυσικά με επαγγελματική συνείδηση.

Ο επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το ταξί μας για να επισκεφτεί μοναδικούς τόπους παγκόσμιου επιστημονικού ενδιαφέροντος  ή να επισκεφτεί με καθαρά ψυχαγωγικό ενδιαφέρον, σημεία μιας πόλης που σφύζει από ζωή! .


Ταξιδέψτε μαζί μας με ασφάλεια και άνεση προς οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.
Μισθώστε το ταξί σας με χρονομίσθωση για διαδρομές που αφορούν τη ξενάγηση σας σε αρχαιολογικούς χώρους ή ακόμη και για διαδρομές που αφορούν τις αγορές σας και τη διασκέδαση σας με αναμονή και μετάβαση στον προορισμό σας.
Σας εξυπηρετούμε με συνέπεια την συγκεκριμένη ώρα του ραντεβού  που μας έχετε υποδείξει, σας επιβιβάζουμε από το ξενοδοχείο σας 24 ώρες το 24ωρο.

Nafpaktos Taxi Transfer
Ενημερώνοντας είτε τη reception είτε απευθείας εσάς με όποιο τρόπο επιλέξετε.
Αναλαμβάνουμε την άμεση και ασφαλή παραλαβή σας από το λιμάνι, το σταθμό και αεροδρόμιο.
Τοπικοί ναύλοι, μεταφορά για νυχτερινές εξόδους, ταξίδια για ψώνια, μεταφορά από  προς περιοχές πουλιών ή σημεία πεζοπορίας κ.λπ.
Άμεση εξυπηρέτηση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη μετακίνηση στις πιο οικονομικές τιμές.

Σε περίπτωση καθυστερήσεων πτήσεων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε,




Θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο με χαρά να σας παρέχουμε κάθε είδους πληροφορίες, και είμαστε υποχρεωμένοι  να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας.





Διαθέτουμε  μεγάλη εμπειρία  ώστε να σας εξασφαλίζουν
υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς στη Ναύπακτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου