ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ   Creta Natural Products,  είναι τρόπος ζωής που χαρίζει μακροζωία και καλή υγεία. Είναι διεθνώς γνωστό ότι η κρητική δίαιτα είναι το καλύτερο παράδειγμα μεσογειακής διατροφής. Η σύγχρονη διαιτολογία διαπίστωσε ότι οι κάτοικοι του νησιού έχουν τους μικρότερους δείκτες θνησιμότητας σε παγκόσμια κλίμακα από καρδιαγγειακά νοσήματα και καρκίνους και αναζήτησε τη διατροφή που χαρίζει στους Κρητικούς αυτά τα εξαιρετικά προνόμια υγείας.


 Η ιστορία της κρητικής διατροφής ξεκινά από πολύ παλιά και από ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών φαίνεται πως οι αρχαίοι Κρήτες και οι Μινωίτες, κατανάλωναν τα ίδια σχεδόν προϊόντα που καταναλώνονται και σήμερα. Στα δε ανάκτορα της μινωικής εποχής βρέθηκαν μεγάλα πιθάρια που χρησιμοποιούνταν για ελαιόλαδο,δημητριακούς καρπούς, όσπρια και μέλι. Ο αγροτικός πληθυσμός εξακολουθεί να αξιοποιεί τη φύση και τα προϊόντα της, που αποτελούν τη βάση της περίφημης κρητικής παραδοσιακής κουζίνας. Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται οι βιοκαλλιέργειες λόγω των ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών.



Το μυστικό της καλής υγείας και της μακροζωίας είναι απλό για τους Κρητικούς που τρώνε ότι παράγει η πλούσια γη τους . Φρούτα, λαχανικά, χόρτα, κηπευτικά, όσπρια, τυριά και ψωμί. Αρωματίζουν τη γεύση με θαυμάσια αρωματικά φυτά, παρασκευάζουν γλυκίσματα με μέλι και πετιμέζι, και συνοδεύουν το γεύμα τους με καλό κρητικό κρασί.



Αντιμέτωποι με το γρήγορο φαγητό
Οι Κρητικοί θέλουν να παραδώσουν στην ανθρωπότητα το μυστικό της ζωής που κρατούν στα χέρια τους με τη διατροφή τους, προσπαθώντας να διατηρήσουν τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των παλαιότερων, παρά τις προσπάθειες που γίνονται από κέντρα προώθησης άλλων διατροφικών προτύπων, κυρίως του γρήγορου φαγητού.




 Παραγωγοί και οι κρητικές εταιρείες επεξεργασίας, συσκευασίας και προώθησης διαβεβαιώνουν πως τα κρητικά προϊόντα παραμένουν αγνά.


Προφίλ Εταιρίας

Καλώς ορίσατε στην Creta Natural Products,
Η Creta Natural Products, είναι μία μικρή, οικογενειακή επιχείρηση (e-shop), με έδρα το Μιξόρουμα του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο Κρήτης. Το ενδιαφέρον γνωστών, συγγενών και φίλων, από Ελλάδα και το εξωτερικό, για όλα αυτά που εμείς παράγουμε (τσικουδιά, κρασί κτλ.) αλλά και εκείνα που μας δίνει η φύση (βότανα) μας παρότρυνε, να τα διαθέσουμε και στο δικό σας τραπέζι.

Ασχολούμαστε προσωπικά με τη συλλογή, επεξεργασία και συσκευασία των προϊόντων, ακολουθώντας προσεκτικά τη διαδικασία που μας μάθανε οι παλιότερες γενιές.




Είμαστε κοντά σας και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, ή απλά να παρακολουθήσετε τις διαδικασίες συλλογής και επεξεργασίας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας, για τις κατα περιόδους ημέρες τις οποίες θα πραγματοποιούνται οι παραπάνω διαδικασίες και να μας ενημερώνετε για την συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε καλή συνεργασία!                                                                                                                                                                                                                                              Φιλικά Creta Natural Products!

Τρόποι Παραγγελίας

1) Μέσω του site μας www.cretanaturalproducts.com

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες ενότητες που υπάρχουν στις σελίδες ή μέσω των μηχανισμών αναζήτησης. Πατήστε στο σύνδεσμο Καλάθι δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας.



2) Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας


Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα (0030) 6945875943 ή στο (0030) 6972925259.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου