Η παπαδιά έπιασε τον παπά με τον Μήτσο το βοσκο στη μαντρα …Το έλα να δεις σε χωριό --ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ--ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ


Η αποκάλυψη της σχέσης μεταξύ των δυο αντρών οδήγησε την παπαδιά – μετά από έναν απίστευτο καβγά με τον άντρα της που τους άκουσε όλο το χωριό – να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει όχι μόνο τη συζυγική κλίνη, αλλά και από το χωριό με τον παπά να έχει βάλει λιτούς και δεμένους για να την πείσουν να επιστρέψει.
Οι λόγοι που οδήγησαν την παπαδιά να εγκαταλείψει τον παπά αποτελούν το θέμα των ημερών  όχι μόνο στα όρια της ενορίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.
Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο τα όσα αποκαλύφθηκαν αλλά και ακούγονται έχουν φτάσει στα αυτιά του επισκόπου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίο ως γνωστόν τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια» γα τους ομοφυλόφιλους εναντίον των οποίων βγάζει πύρινους λόγος. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό ο οποίος ανήκει στη δύναμη της μητρόπολης την οποία διοικεί ό «Άγιος» Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου