Προβάδισμα 23 μονάδων δίνει στη ΝΔ νέα δημοσκόπηση στη κρητη απο τη NOVA KRHTH WEB TV




Προβάδισμα 23 μονάδων στην κρητη στην πρόθεση ψήφου δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της NOVA KRHTH WEB TV , με την αξιωματική αντιπολίτευση να συγκεντρώνει 39% έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθούν, όπως δείχνει η δημοσκόπηση , το κόμμα του γεωργιου παπαντρεου με 6%, H χρυση αυγη 6%
 
Επί «ξυρού ακμής», στο 3%, ισοψηφούν η Ένωση Κεντρώων και η Πλεύση Ελευθερίας ενώ, εκτός «δημοσκοπικής Βουλής» μένουν οι ΑΝΕΛ (2%) και το Ποτάμι (1,5%).αναλιτεικα ο πινακας σε λιγο σε νεα αναρτισει
 
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 36% ενώ ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 19,5%. Ιδιαίτερα υψηλό είναι, όμως, το ποσοστό (41,5%) αυτών που επέλεξαν να απαντήσουν «κανένας» εκ των δύο. 
Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% και δεύτερη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 27,5%. Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται τέταρτος με 22%, πίσω από τον Δημήτρη Κουτσούμπα (22,5%).
 
Έβδομη, πίσω από τον Βασίλη Λεβέντη (21%) αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη (20,5%), η Φώφη Γεννηματά (20%).
 
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, η πλειονότητα των ερωτηθέντων διατηρεί αρνητική εντύπωση.
 ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΜΕ ΟΠΙΟΔΙΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗ ΝΔ Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ---ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Απαισιοδοξία για το παρόν αλλά και για το μέλλον
Δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες (87,5%) που εκτιμούν ότι τα πράγματα οδεύουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Παρόμοια παραμένει η εικόνα και στη δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το 77% δεν εγκρίνει τις κυβερνητικές επιδόσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι ψηφοφόροι παρουσιάζονται  στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών, αφού το 71% θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να να παι σε εκλογες.
ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μια μεγάλη ομάδα έμπειρων και επιτυχημένων θεραπευτών βρίσκεται στην Alfa Therapy για να σας βοηθήσει με τις Ολιστικές θεραπείες να αντιμετωπίσετε με τον πιο φυσικό και εύστοχο τρόπο τα προβλήματα υγείας, τη γήρανση, τις κακές συνήθειες και την τοξίνωση του οργανισμού.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Alfa Therapy, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και σε όλη την οικογένεια. Σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αναζωογονηθούν, σε αθλητές, σε εργαζόμενους που καταπονούνται.
Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κβαντικής θεραπείας, βιοανάδρασης και αποτοξίνωσης, ανιχνεύουμε τις τάσεις και προδιαθέσεις του οργανισμού και επιτυγχάνουμε πρόληψη και θεραπεία. Διάρκεια θεραπειών 45' mins - 1h. Ωράριο λειτουργίας: (Δευτ-Παρ: 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00 - 14:00)

Λυκαβητού 15, 10671 Κολωνάκι​ Athens Greece
Tel: 210 3648051, 6945393454
General Manager: Athina Fotiadi



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου