ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΠΑΧΙΆ ΆΜΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ --ΜΠΡΆΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ--Τρωει τα ρουχα του καποιος κυριος ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!








ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΗΝ ΠΑΧΙΆ ΆΜΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ --ΜΠΡΆΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Η σύμβαση για το έργο Εγινε κυριε προεδρε της παχεια αμμου
« Αποκατάσταση – Συμπλήρωση
υποδομών γηπέδου 5 x 5 Παχειάς Άμμου» υπεγράφη την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον ανάδοχο εργολάβο.

ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΈΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ - ΜΈΝΟΥΝ ΜΌΝΟ Η ΠΕΡΙΦΡΆΞΕΙ
και Τελειωσαν η εργασίες για τον πλήρη ηλεκτροφωτισμό του.
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συμπλήρωσης και αποκατάστασης υποδομών και συγκεκριμένα διαμόρφωση του χώρου, επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα, τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου και εργασίες για τον πλήρη ηλεκτροφωτισμό του.
τελιοσαν και αυτες
((((((ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ))))) @@@!!!!!
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΔΕ ΒΛΆΠΤΕΙ
Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στα 39.884,00 και θα καλυφθεί από τον Δήμο Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης «πρόκειται για έργο που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, καθώς υπήρχε ελλιπής χρηματοδότηση, δεν υπήρχε η απαιτούμενη παραχώρηση του χώρου από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ενώ υπήρχε ανάγκη νέας μελέτης. Μετά από πολλή προσπάθεια καταφέραμε να γίνουν οι απαιτούμενες παραχωρήσεις, εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση, συντάξαμε νέα μελέτη και προχωρήσαμε στην δημοπράτηση του έργου και σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίησή του. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό σε μια αναπτυσσόμενη μάλιστα περιοχή, όπως αυτή της Παχειάς Άμμου η ολοκλήρωσή του οποίου θα δώσει τη δυνατότητα για ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους νέους του τόπου»

Ο ΚΑΜΑΡΑΤΟΣ ΒΟΉΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΝΟΣ

ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΣΚΈΣΙΑ

ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ

ΜΕΧΡΕΙ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΧΟΧΛΙΟΥΣ
ΧΤΈΝΙΑ ΤΆΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙΝΟ

ΑΥΤΆ ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΒΛΆΠΤΕΙ !!

ΑΘΡΌ
Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου