ΑΦΙΕΡΩΜΑ Γεωργιούπολη, Χανια της ΚρήτηςΗ Γεωργιούπολη είναι το 
ανατολικότερο παραθαλάσσιο θέρετρο της βόρειας ακτής της δυτικής Κρήτης στο νομό Χανίων, και βρίσκεται στην περιοχή του Αποκόρωνα, 38 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων.

Είναι μέρος που μπορεί να σας προσφέρει μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από τους ήχους των μεγαλουπόλεων. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σας δώσει την αίσθηση της μοναξιάς ή της απομόνωσης.
 SPONSORAS Siggelakis xristos  Taxi
Tel +30 693 712 7429 .
SPONSORAS  Siggelakis xristos  Taxi
Tel +30 693 712 7429 .
Εκτός του ότι είναι πραγματικό χωριό με μόνιμους κατοίκους, κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες έρχονται εδώ για διακοπές. Κατά συνέπεια, υπάρχουν όλα όσα απαιτούνται για να καλύψουν τις ανάγκες των διακοπών σας.

Στην πλατεία και στους γύρω δρόμους θα βρείτε καταστήματα όλων των ειδών. Τράπεζα, Super Market και αρκετά Mini Market, καταστήματα ενοικιάσεων αυτοκινήτων και δικύκλων και φυσικά αρκετά καφέ-bars, εστιατόρια και snac bars.

SPONSORAS  Siggelakis xristos  Taxi
Tel +30 693 712 7429 .
 Η οικογενειακή μας επιχείρηση δημιουργήθηκε το 1974 στη Γεωργιούπολη, στα Χανιά της Κρήτης και έχει υποστηριχθεί από σκληρή δουλειά και φροντίδα από τότε. Έχουμε μεταφέρει αμέτρητες ευχαριστημένους πελάτες με ασφάλεια και έγκαιρα, πάντα επαγγελματικά σε κάθε δυνατή θέση.

Προσφέρουμε εύκολη και γρήγορη κράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε μπροστά. 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση ταξί Γεωργιούπολη online ή καλώντας μας απευθείας στο +30 693 712 7429 .

Υποσχόμαστε να φροντίζουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και κάθε άλλο προορισμό που επιθυμείτε. 

Ορισμένοι από τους κοινούς προορισμούς που καλύπτουμε είναι τα Χανιά, το αεροδρόμιο των Χανίων, το Ηράκλειο, το αεροδρόμιο Ηρακλείου (HER), η Σούδα (Χανιά) και το λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς και η Αργυρούπολη, η λίμνη Κουρνάς, ο Κάβρος και η ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα.


Έχουμε εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας και προσφέρουμε επίσης ιδιωτικές εκδρομές και περιηγήσεις σε διάφορα χωριά γύρω από τη Γεωργιούπολη και την ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα. 


Περιηγήσεις περιλαμβάνουν εκδρομές στα αρχαία της Κνωσού και του Φαιστού στο Ηράκλειο, στη λίμνη Κουρνά και στα χωριά του ανατολικού Αποκόρωνα καθώς και στις πηγές της Αργυρούπολης. Άλλες εξορμήσεις ειδικών ενδιαφερόντων περιλαμβάνουν ιδιωτικές εκδρομές σε εκκλησίες, μοναστήρια και τα κοντινά βουνά και παραλίες.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση ταξί Γεωργιούπολη online ή καλώντας μας απευθείας στο +30 693 712 7429 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου