Ένα εκατομμύριο ευρώ σε έργα διαχειρίζεται ο επικεφαλής του δημάρχου στην Παχειά Άμμο--Δρόμοι,δεξαμενές,γήπεδα 5*5,επεκτάσεις δικτύων κλπ--Γιατί και για ποιούς λόγους αγνοούνται οι εκλεγμένοι δημοτικοί άρχοντες?Μήπως υπάρχει κόντρα με το Δήμαρχο?


Έργα 750.000 ευρώ ασφαλτόστρωσης όλων των δρόμων του ΤΟΕΒ ΠΑΧΕΙΑΣ ΑΜΜΟΥ-ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ, κ.Ματζαράκης, το έργο έχει ξεκινήσει με προτεραιότητα στους δρόμους που έχουν σπίτια κατοικήσιμα. 
Προς το παρόν, έχουν γίνει τα εξής έργα από το Δήμο στην Παχειά Άμμο αυτές τις μέρες: Αντικατάσταση και επέκταση του αγωγού Καμαράκι-Μοναστηράκι, καθαρισμοί δρόμων και ρεμάτων σε όλη την κοινότητα, καθαρισμός της δεξαμενής στο Μοναστηράκι, και μετά από απαίτηση του κ.Ματζαράκη άναψαν επιτέλους και τα φώτα στον κόμβο της Παχειάς Άμμου! 

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι πρώτη φορά βλέπουμε τόσο καθαρή την παραλία και αυτό οφείλεται στην καλή συνεργασία του με τον Δήμαρχο.  
Επίσης, ο κ. Ματζαράκης αξιοποίησε την περιουσία του ΤΟΕΒ κάνοντας ένα καλαίσθητο κόμβο στον παράδρομο που οδηγεί στα γραφεία του ΤΟΕΒ. 


Απαντώντας λοιπόν στους επικριτές του Δημάρχου και του κ Ματζαράκη πως δεν γίνονται έργα στην Παχειά Άμμο, τους διαψεύδουμε ακόμα μια φορά διότι οι επικριτές αγνοούν ότι τα έργα γίνονται με αυτεπιστασία του κ.Ματζαράκη και όχι από τους τοπικούς κοινοτικούς παράγοντες. 

Σας παραπέμπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παρακάτω για του λόγου το αληθές.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου