ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ- - ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ




Ακόμα δε τέλειωσαν οι εκλογές και άρχισε  η αντιπολίτευση στο δήμο Ιεράπετρας

Στο βόρειο τμήμα του δήμου, σύμφωνα με έγκυρες  πηγές από τοπικούς συμβούλους του κ. Καλαντζάκη,  οι εκλεγμένοι  τοπικοί άρχοντες
τώρα  θυμήθηκαν ότι ο δήμος έχει προχωρήσει και δημοπρατήσει  σε διάφορα έργα. Και για να κάνουμε την ενημέρωση σας πιο ξεκάθαρη θα αναφέρουμε τα εξής:

Όσον αφορά στη Γέφυρα Παχειάς Άμμου, είναι γνωστό ότι ο τοπικός σύμβουλος του δημάρχου Σταύρος Ματζαράκης, μετά από τεράστιες προσπάθειες  κατάφερε να δημοπρατηθεί το έργο και ο εργολάβος σε μερικές ημέρες θα βάλει μπροστά. Άρα οι  προσπάθειες κάποιων να τρέχουν στο δήμο και να λένε ότι εμείς το προτείναμε, όχι μόνο είναι περιττές  αλλά  προσβάλουν και την νοημοσύνη του δημάρχου  που ξέρει  την αλήθεια.

Για τα ραβασάκια που πήγαν από τοπικό  άρχοντα  πρόσφατα στο δήμαρχο και ζητούν διάφορα. Μεταξύ άλλων και για τα νεκροταφείο της Παχειάς  Άμμου και της Βασιλικής τα οποία έπρεπε ήδη να έχουν  καθαριστεί  εδώ και πολύ καιρό από τις πάγιες  εντολές που λαμβάνει η κοινότητα από το δήμο.

Οι τοπικοί  σύμβουλοι του δημάρχου, μας είπαν ότι, οι πάγιες  εντολές που αφορούν στο χωριό, πάνε  όλες στον καθαρισμό της παραλίας μέχρι την ταβέρνα  PORTO KANAKI. Από εκεί και πέρα, δε γίνετε τίποτα.  Όπως μας εξήγησε ο  τοπικός  σύμβουλος του δημάρχου Σταύρος Ματζαράκης, όλες οι αποφάσεις για τις πάγιες  εντολές  παίρνονται  χωρίς καμία συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου.

Μάθαμε  επίσης ότι, στο νότιο τμήμα του δήμου Ιεράπετρας, υπάρχει πρόεδρος που βάζει  μπροστά  κάθε εβδομάδα  έργα  χωρίς  να γνωρίζει τίποτα ο δήμος και μετά  κάθετε και φωνάζει στο χωριό ότι ο δήμαρχος δε χρηματοδοτεί τα έργα.


Ενώ κάποιος άλλος πρόεδρος, όπως πληροφορηθήκαμε, έταξε  να πληρώσει μια κηδεία στο χωριό του και το γραφείο τελετών δεν έχει πάρει ακόμα αυτά τα χρήματα.  Το σωστό θα είναι,  ο κύριος  αυτός  που πήρε  τους ψήφους  από την οικογένεια  του νεκρού, να εξοφλήσει και το χρέος που έταξε να πληρώσει.

Καλό θα είναι λοιπόν, ορισμένοι  πρόεδροι  που ανήκουν σε διαφορετική   παράταξη από του δημάρχου, να κοιτάζουν το συμφέρον του τόπου και όχι το δικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου