( ΓΚΑΛΟΠ ΚΡΗΤΗ ΕΡΕΥΝΑ )Μπακογιάννη-Αυγενάκης-Τζώρτζογλου-Παπαβασιλείου-Πλακιωτάκης- Κεφαλογιάννης οδηγούν τη ΝΔ πρώτη σε όλους τους νομούς της Κρήτης

Έπεσαν τα κάστρα του ΠΑΣΟΚ στο νησί

Η έρευνα βασίστηκε σε χιλιάδες άτομα του διαδικτύου.
Πηγές της έρευνας τα προφίλ των υποψηφίων βουλευτών της Κρήτης.
Καθημερινά στα προφίλ  των υποψηφίων βουλευτών παίζουν διάφορες ειδήσεις.
Η NOBA ΚΡΗΤΗ WEB TV ψάχνοντας τα θετικά και αρνητικά σχόλια για τον κάθε υποψήφιο έβγαλε το εξής συμπέρασμα:

Νομός Χανίων
Πρώτη και με διαφορά η Ντόρα Μπακογιάννη. Η ΝΔ και το πρόσωπο της Ντόρας, μαζί με τους άλλους υποψηφίους,  έφεραν τούμπα τα Χανιά με το επιτελείο της να οδηγεί κατά 70% σε αυτό το αποτέλεσμα.

Νομός Ηρακλείου
Ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Νίκος Τζώρτζογλου έχουν κάνει την ανατροπή στο νομό. Κάθε μέρα καταρρέουν όλο και περισσότερο τα κάστρα του ΣΥΡΙΖΑ και  ο επόμενος υπουργός αθλητισμού της ΝΔ, όπως προκύπτει από τα σχόλια στο διαδίκτυο, 
δείχνουν να είναι ο Νίκος  Τζώρτζογλου.
Βάση των στοιχείων από τα προφίλ των υπόλοιπων υποψηφίων, τα ποσοστά τους φαίνεται να είναι  σε κοντινές αποστάσεις ο ένας με τον άλλον.

Εργοτέλης – ΟΦΗ – ΕΠΣΗ – internet και παράγοντες ποδοσφαιρικών σωματείων, δείχνουν μέχρι στιγμής το Νίκο Τζώρτζογλου δεύτερο βουλευτή στο Ηράκλειο ενώ προηγείται ο Λευτέρης  Αυγενάκης ο οποίος  οδηγεί τη ΝΔ πρώτο κόμμα με λίγη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Νομός Λασιθίου
Το επιτελείο της ΝΔ επικοινωνιακά δουλεύει άψογα.
Τα προφίλ των υποψηφίων ΝΟΔΕ- Τ.Ο –Πλακιωτάκη - Παπαβασιλείου - Λαγκωνάκη και Παπακαλούση, φέρνουν στο νομό το ΣΥΡΙΖΑ στο χαμηλότερο ποσοστό του στην Κρήτη.
 Αν οι ψήφοι από το ΠΟΤΑΜΙ, περίπου 800, βάση των προηγουμένων αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών, προστεθούν στο ΚΙΝΑΛ και στο πρόσωπο του
 Φάνη Εικοσιπεντάκη, τους οποίους εκπροσωπεί σαν πρώην υποψήφιος του κόμματος, τότε θα έχουμε απόλυτη ανατροπή στο Λασίθι.
Πρώτο κόμμα η ΝΔ με ποσοστό από 34% έως 38,5%.
Δεύτερο κόμμα το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό από 20% έως 24%.
Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό από 19% έως 23%.

Ο Νίκος Δολαψάκης, ο Μπαρμπούνης, ο Ντίνος Κατσιδονιωτάκης, ο Σταύρος Ματζαράκης και  ο Μανόλης Φραγγούλης, 

εργάζονται και αγωνίζονται υπέρ της ΝΔ και όπως φαίνεται και από τις ειδήσεις στο διαδίκτυο φέρνουν το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος σε επίπεδο Κρήτης.

Νομός Ρεθύμνης
Κι εδώ υπερέχει η ΝΔ, με το βουλευτή Κεφαλογιάννη να πρωτεύει όσον αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίπεδο νομού δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο στο ΣΥΡΙΖΑ να ελπίζει για τη νίκη.
Τα ποσοστά στο νομό, βάση των μετρήσεων από το διαδίκτυο στα προφίλ των υποψηφίων, φέρνουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα με ποσοστό πάνω από 33% και το ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό κάτω από 27%.


Η έρευνα βασίστηκε σε χιλιάδες άτομα του διαδικτύου.
Πηγές της έρευνας τα προφίλ των υποψηφίων βουλευτών της Κρήτης.


1 σχόλιο: