Ξυνίδης σε Παππά: «Απειλείτε πάλι με Ειδικό Δικαστήριο τον Παπανδρέου; Κοπιάστε! Είμαστε Πειραιώς 87!


Ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο του Σωκράτη Ξυνίδη για τα όσα είπε ο Ν. Παππάς περί πιθανών ποινικών ευθυνών για «το πώς και αν διογκώθηκαν τα ελλείμματα για να υπάρξουν προσχεδιασμένες πολιτικές αποφάσεις και να υπάρξει η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο». Το κορυφαίο στέλεχος του Κινηματος καλεί τον υπουργό να πει ευθέως αν απειλούν τον Γιώργο Παπανδρέου με ειδικό δικαστήριο: «Εδώ είμαστε. Πειραιώς 87. Όρθιοι και σας περιμένουμε. Οι δημοκράτες αυτού του τόπου ξέρουμε πώς να σας αντιμετωπίσουμε. Μας το έδειξε ο Ανδρέας το 1989 με κατήγορους τους βουλευτές του Συνασπισμού της «Αριστεράς και της Προόδου» σημειώνει μεταξύ άλλων.
Έγραψε το στέλεχος του Κινήματος:
«Ο κύριος Νίκος Παππάς υπουργός Επικρατείας. Δήλωσε σχετικά με την ανάσυρση από το αρχείο του φακέλου που αφορούσε την παραπομπή του Α.Γεωργίου, πρώην Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ: «Ανοίγει μια πληγή την οποία θα πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος. Πως και εάν διογκωθήκαν τα ελλείμματα για να υπάρξουν προσχεδιασμένες πολιτικές αποφάσεις, για να υπάρξει η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο
Καταρχήν κύριε Παππά δεν θα έμπαινα στον πειρασμό να σχολιάσω το αναμασημένο, ευτελισμένο, έως ψεκασμένο πια θέμα έρευνας. Επειδή όμως χρησιμοποιήσατε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο (να διερευνήσουμε) σημαίνει ότι ή ταυτίζετε την δικαστική έρευνα με το πρόσωπό σας ή πολιτικά θα διερευνήσετε (χωρίς να μπείτε στον κόπο να μας πείτε πώς).

Κύριε Παππά αρκετά με τα γνωστά δεξιά κόλπα στα οποία πλέον ειδικεύεστε.
Τι θέλετε να πείτε; Πείτε το.
Απειλείτε και πάλι με Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο τον Παπανδρέου; Πείτε το.
Εδώ είμαστε. Πειραιώς 87. Όρθιοι και σας περιμένουμε.
Οι δημοκράτες αυτού του τόπου ξέρουμε πώς να σας αντιμετωπίσουμε. Μας το έδειξε ο Ανδρέας το 1989 με κατήγορους τους βουλευτές του Συνασπισμού της «Αριστεράς και της Προόδου».
Άλλωστε είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία του τόπου το μένος της γραφειοκρατικής αριστεράς στο άκουσμα του ονόματος Παπανδρέου.
Κάντε μας τη χάρη λοιπόν και κοπιάστε»
πηγη http://www.npress.gr/parapolitika/xynidis-se-pappa-apilite-pali-idiko-dikastirio-ton-papandreou-kopiaste-imaste-pireos-87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου