ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ - Η πρώτη γυναίκα κυνηγός στο Μεραμπέλλο! χθες αγορασε τη καραμπηνα και 1.000 φυσιγκια!!!



Όταν γράφουμε τη λέξη κυνηγός πάντα την συνδυάζουμε με…. αρσενικό άρθρο καθώς οι κυνηγοί είναι συνήθως άνδρες. Όμως, όχι πια! Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, προ ημερών, εξέδωσε την πρώτη άδεια κυνηγού σε γυναίκα του Μεραμπέλλου. Είναι η Λιάνα Κουργιαντάκη από τα Μέσα Λακώνια, η πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Την είδαμε να ποζάρει πανευτυχής, έξω από τα γραφεία του Συλλόγου με την άδεια στα χέρια της:
«Από μικρό παιδί ακολουθούσα τον πατέρα στο κυνήγι και έτσι έμαθα όλα τα μυστικά του κυνηγιού. Το κυνήγι κρύβει μέσα του ένα δυναμισμό και αυτό μου αρέσει. Αγαπώ πολύ τη φύση… μ’ αρέσει να περπατώ και τώρα, με την άδεια της κυνηγού, θα έχω την ευκαιρία να περπατώ περισσότερο και να απολαμβάνω τις ομορφιές της. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να επιστρέφω πάντα με ένα λαγό στα χέρια μου» μας δήλωσε η Λιάνα και της ευχόμαστε… καλά περπατήματα στα βουνά. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι μόνο ένας λαγός επιτρέπεται σε κάθε έξοδο.
anatoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου