ΤΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Ο ΠΡΟΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ντινος Κατσιδονιωτακη- η Maria Mpalothiarh --η Όλγα Σπηλιαρώτη----Γιώργος Αγγελάκης-- ο Nikos Petashs- o Μανώλης Γερακιανάκης ---

διαβαστε τη λεγετε στο φεισμπουκ με λινκ πατηστετα 
για επηβεβεοση
 ο αγραματος !!!
Σχόλια
Dimitris Michelaros Και δικό μας παιδί.Καλός άνθρωπος!
Γιώργος Αγγελάκης Μακάρι, νομίζω ότι είναι λογικό, και αυτονόητο, ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο πρωτοσύγκελος μας, εξάλλου γνωρίζει την μητρόπολη και τα θέματα της πάνω απο 20 χρόνια.
Kelly Bekraki Μακαρι!!!Αλλα τις περισσοτερες φορες , αν οχι ολες , το ονομα που ακουγεται περισσοτερο καιγεται. Μην εχουμε παλι καμμια εκπληξη κ μας πουν " ισχυαν αλλα δεδομενα "
Maria Mpalothiarh Μακαρι να παρει τη θεση ο πρωτοσυγκελος μας διοτι ειναι αξιος αγαπητος στη κοινωνια μας ξερει ολα τα θεματα της μητροπολεος μας και θα κανει και αυτος καλο εργο!!!!!!
Kelly Bekraki Για πες το στους Συνοδικους Πατερες......... προ του Πατριαρχου Φωτιου γινοταν αυτο μετα .......
Stella Kara
Απαντήστε...
Roumpakis Yiannis Κάποια στιγμή πρέπει να ψηφίζει ο λαός. Εγώ ,ας πούμε, ποτέ δεν έμαθα γιατί ο προηγούμενος δεσπότης είχε εξορίσει σε ένα χωριό τον αγαπημένο παπαΓιάννη του Σταυρού και έβαλε στη θέση του έναν νεότερο της αρεσκείας του.
Nikos Petashs ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Pantelis Mastorakis προτείνεται φίμωση και συνωμοσιολογία με σκεπτικισμό μέχρι τότε?Για όλους να ειπωθούν όλα!!!Τι είναι αυτά τα πράγματα.Βλέπω συμπάθειες? Εμένα δε μου πέφτει λόγος όποιος και να βγει αλλά στέκομαι στο υπόγειο της υπόθεσης.
Stella Kara
Απαντήστε...
Maria Agiasofiti Το Ορθόδοξο και το Δίκαιο είναι να εκλεγεί ο πάτερ Κύριλλος..διότι και ταπεινός και σεμνός είναι αλλα και απο τον τόπο μας και γνωρίζει πολύ καλα και το ιερατείο και το ποίμνιο και τα προβλήματα του τόπου μας.Εξ'άλλου εχει προσφέρει τόσα πολλά ήδη όσα ...Δείτε περισσότερα
Μανώλης Γερακιανάκης Υπάρχει άλλος ένας Πρωτοσύγκελος Ηράκλειο μεριά Μ. Β. ..........
Όλγα Σπηλιαρώτη Και ποιός θα μας υποστηρίξει εμάς;;
Μανώλης Γερακιανάκης Όποιος μας υποστηρίζει πάντα, ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
Stella Kara
Απαντήστε...
Dimitris Choilous Αντιμετωπίζετε ένα καθαρά πνευματικό θέμα με κοσμική οπτική, εγωιστικού μάλιστα τύπου. Ας αφήσουμε λοιπόν το FB και ας πιάσουμε το κομποσχοίνι ώστε στο τέλος να φωτιστούν όλοι και το Άγιο Πνεύμα να κάνει σωστά τη δουλειά του ώστε να εκλεγεί αυτός που χρειάζεται.
Μανώλης Γερακιανάκης Τα πνευματικά θέματα θέλουν και πνευματικούς υπηρέτες, που δυστυχώς, λειτουργούν συμφεροντολογικά......
George Stamatakis ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
Ντινοσ Κατσιδονιωτακησ Kκαι εγω συμφωνω απολυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου