ΕΚΤΑΚΤΟ Η ΝΟVA KRHTH WEB TV ΣTO REΘYMNO ΤΩΡΑ -Φωτο από το κρησφύγετο των απαγωγέων-Η μάντρα αυτοκίνητων ανήκει στον Μανώλη Δράκο, ο οποίος κατά πληροφορίες υπενοικίαζε τον χώρο της αποθήκης του. Συνελήφθησαν επτά ενήλικες και ένας ανήλικος, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου.-

Αρχικά για τον εντοπισμό των δραστών χρησιμοποιήθηκαν κοριοί, προκειμένου να ξεκινήσει η παρακολούθηση όσων είχαν εμπλοκή στην απαγωγή. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια «παγίδευσαν» την περιοχή με μικροκάμερες, για να παρακολουθούν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από τη μάντρα αυτοκινήτων. Μόλις ήταν έτοιμο το σχέδιο επέμβασης της αστυνομίας, τότε χρησιμοποιήθηκαν και θερμικές κάμερες.

Η μάντρα αυτοκίνητων ανήκει στον Μανώλη Δράκο, ο οποίος κατά πληροφορίες υπενοικίαζε τον χώρο της αποθήκης του. Συνελήφθησαν επτά ενήλικες και ένας ανήλικος, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάγονται από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου.

Το οίκημα βρίσκεται σε μια περιοχή 3 χλμ. έξω από το Ρέθυμνο προς Χανιά. Αρχικά συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ακόμη ένα άτομο, ενώ στη συνέχεια έγιναν ακόμη έξι συλλήψεις. Και οι οκτώ συλληφθέντες - επτά ενήλικοι και ένας ανήλικος - ανακρίνονται.

Φωτογραφίες από το κρησφύγετο των απαγωγέων










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου