ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ---ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΆΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ


Μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη,

καθαρίστηκαν επιτέλους οι παραλίες, το νταμάρι και το αλιευτικό καταφύγιο στην Παχειά Άμμο και η παραλία του Θόλου στο Καβούσι.

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στους τοπικούς συμβούλους Μαντζαράκη Σταύρο από Παχειά Άμμο και Χαλκιαδάκη Ιωάννη καθώς και Καψωριτάκη Μιχάλη από Καβούσι
την οποία και εκτέλεσαν άμεσα και επιτυχώς.
Την ευθύνη που δε γινόταν μέχρι σήμερα ο καθαρισμός  την έχουν κάποιοι τοπικοί παράγοντες στις δύο αυτές περιοχές που προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να σαμποτάρουν το έργο του Δημάρχου.
Στις φωτογραφίες παρακάτω φαίνεται το πριν και το μετά τον καθαρισμό σε αυτές τις περιοχές.


Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι, παραμονές των εκλογών, ορισμένα ανεξάρτητα άτομα, έταζαν λαγούς με πετραχήλια στον κ. Καλαντζάκη και κατόπιν του εκλογικού αποτελέσματος, όχι μόνο δε βοήθησαν αλλά ακόμα και την ημέρα των εκλογών προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να συκοφαντήσουν το σύμβουλο του κ. Καλαντζάκη, Περράκη Κωνσταντίνο.


Τα ίδια αυτά άτομα, είχαν προσεγγίσει προεκλογικά ανθρώπους της ομάδας του Δημάρχου και τους είχαν υποσχεθεί στήριξη και ψήφους. Στην πορεία όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο δεν τα στήριξαν αλλά έκαναν ανοιχτό πόλεμο εναντίον τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
Να σημειωθεί επίσης το γεγονός ότι, τα νεκροταφείο Βασιλικής και Παχειάς Άμμου τα οποία χρήζουν  καθαρισμού και συντήρησης, πράγμα για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί ο Δήμαρχος από τους ιθύνοντες μέχρι σήμερα που ενημερώνεται από την δική μας ανακοίνωση,  παραμένουν στην ίδια κατάσταση εξ αιτίας της αδιαφορίας του προέδρου της κοινότητας.

 ΦΩΤΟ ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟΥ 














 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου